Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Turulvédelem és önvédelem

2010.01.02

A MAREVI-t alighanem támadás fenyegeti, ezért még idejében létrehoztuk a MAREVI Önvédelmi Alosztályát, amely mellé katonai jellegű védelmi alakulatot is rendeltünk A saját védelmünket ellátó szakasz egy főből áll, aki a szakasz parancsnoka és legénysége is egy személyben.  Rendfokozata: Szakaszvezető. A szakasz egyenlőre komolyabb arzenállal nem rendelkezik, ezt nagyon szigorú, összevont szemöldökkel pótoljuk, amely komolyabb eszkaláció esetén nehéz homlokráncolással is kiegészíthető.

 

A SZAKASZ első hadgyakorlatára is sor kerül a közeljövőben, amelyen a feltételezett ellenség brutális támadást intéz a MAREVI turulja ellen, nnamerthogy az egy rohadt, nacionalista, soviniszta, revízionista, fasiszta, büdös, koszos, tetves egy madár. Szerintünk pedig a magyar nemzet legősibb jelképeinek egyike pont.

 

Az ütközet helyszíne egyenlőre ismeretlen, de ha ismert lesz, akkor szigorúan titkos.

Miért is van erre az életszagú, vagy lehet, hogy turulszagú gyakorlatra, sőt hadgyakorlatra? A válasz végtelenül egyszerű. Megjelentek Magyarhonban ugyanis olyan általunk nem ismert (hivatalosan nem ismert) csoportok, amelyek merítik a bátorságot, hogy símán lepocskondiázzák egyik legrégibb nemzeti jelképünket. Ami az igazán vicces vagy inkább tragikomikus az egészben az az, hogy ezek magyar állampolgárok, vagy legalább is hivatalosan (lelkileg semmiképpen sem) azok.

 

A MAREVI pedig volt olyan naiv és jóhiszemű, hogy azt hitte, hogy egy magyar védelmi jellegű intézet bátran helyezheti kezdőlapjára a turulmadarat, afféle jelkép gyanánt, kissé lekoppintva a nála sokkal komolyabb itt meg nem nevezett, mert jóval titkosabb hivatalos intézmény (NBH) szimbolikáját.

 

Kép

A turulmadár, koronával vagy anélkül a MAREVI védett állata 2010-től rálőni, fémbegyűjteni, mocskolni, szapulni, emlékműről letaszítani, elbontani részben, vagy egészben, innentől kezdve tilos!

 

A probléma gyökere talán oda is nyúlhat vissza, hogy ez a nemzeti jelképeinket semmibe vevő és lerombolni szándékozó csoport nem is olyan galád, mint aminek látszik, hanem egyszerűen csak maximalista. Esetleg azt mondják, hogy nem a turul bántja azt a randa hajlott csőrüket, hanem csak a tökéletlen turul. Most jön az ötpontos kérdés, melyik a tökéletes turul? Na, ezt még nem tudjuk, de talán az lesz, ami a Budai Várban található, merthogy annak koronája van. Lásd vonatkozó képgaléria, e honlapon. A hadgyakorlat akkor jó, ha jól vagyon előkészítve, következésképpen felfüggesztünk minden érdemi előkészületet, amíg a tökéletes turul kérdésében a felderítésünk tovább nem tud lépni.

 

Végezetül: a király sem hordja folyton a koronáját, a szegény turullal miért kell erőszakoskodni?

 

Lapzárta után érkezett a hír tudósítónktól, mely szerint a MAREVI házi turuljának is van koronája, lásd Fotoalbumunkban: "A bánhidai turul oldalról" című leleplező felvételt.  Ez jelentheti a hadgyakorlat szervezésének folytatását, vagy elmeszakértői konzultáció kezdeményezését is, csoportterápiás célzattal.

A legújabb rémjelentések szerint a Budai Vár turulmadarának a fejéről eltűnt a korona, lehet, hogy el kell rendelni a riadókészültséget?