Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Támadások a műrendőrök ellen...

2008.07.30

T-01. A MAREVI (Magyar Rendőr Védelmi Intézet) súlyosan és mélyen elitéli midazokat az elkövetőket, netán elkövetők csoportját, akik az elmúlt időszakban igen súlyos, esetenként megsemmisítő támadást intéztek az út szélén álló rendőrök ellen. Több egyenruhás közeg figyelő, szemlélő pozíciót töltött be, amikor az aljas terrortámadások érték őket. Mindezek az események ráadásul nem Szabolcs-Szatmár megyében, vagy BAZ megyében, hanem Nyugat-Magyarországon történtek a közelmúlt napokban. Hasonló támadásokról számoltak be több nyugat-magyarországi településen, többek között Dunaszegen is.

 

Megszámlálhatatlan szolgálatot teljesítő tűnt el, vagy szenvedett súlyos, mondhatni visszafordíthatatlan sérülést, amelyek következtében az anyagi kár is jelentős. Megint csak és ismételten megint csak az állampolgárok adóforintjai bánták ezeket a megátalkodott és embertelen támadásokat, nem beszélve az alkotókat ért lelki megpróbáltatásokról, tekintve, hogy a támadások áldozatai ezennel

furnérlemezből készült műrendőrök

voltak. Amíg éltek, léteztek számtalan gyorshajtást és ezen keresztül nem kevés balesetet előztek meg ezek az alakok.A MAREVI a szolgálatteljesítés közben elpusztult szolgálattevőket, különösen az eltűnteket ezennel ünnepélyesen saját halottjának tekinti.